Har du et kamera i hænderne?

Hvorfor jeg spørger?

Jo, det er ret enkelt, jeg gik på et mentorforløb, hvor jeg ret enkelt skal tage billeder, mange, som i rigtig mange billeder, ellers var jeg på ingen måde, kommet igennem forløbet med det ønskede resultat.

Min Mentor David gjorde det ret hurtigt klart for mig, at jeg tænker alt for meget når jeg skyder. I den sammenhæng anbefalede han mig, at tage et mindre kamera med mig, i stedet for mine ellers så store og lækre huse jeg har.

Han kom med et par foreslag, det ene var at bruge min mobil, ellers ville han anbefale et Olympus Tough, da det kan være i lommen på mine bukser. Da jeg aldrig rigtigt er blevet gode venner med “træk og skyd hurtige billeder” med min mobil, valgte jeg Tough‐modellen.

Så jeg ringede til min pusher og dagen efter hentede jeg kameraet. Men det var bare ikke nok, der kom ikke de billeder ud af mig som der skulle. Igen grunden var enkel, jeg havde altid noget mellem hænderne, og det var ikke mit kamera.

Med hænderne frie

Efter en kort analyse (ja, sådan er jeg, analyserer alt), gik problemet op for mig: Mine hænder var altid optaget!!!

Jeg besluttede mig for, at fremover skal jeg altid have højre håndfri, og jeg skal have et kamera i højre lomme. Det er temmelig lige til, og de sidste 14 dage har jeg skudt som aldrig før.

Det er alt der står for skud, om det er ungerne eller hverdagen, så bliver det foreviget. I onsdags var jeg på en lille pressetur til Sverige, turen var omkring “Glamping” konceptet, her fik jeg rig mulighed for at dokumentere min tur afsted imod det svenske.

Hvad har du i hænderne?

Men hvad med dig, har du et kamera mellem hænderne, eller har du noget der forhindre dig i at tage billeder hele tiden?