Mellem kulørte blade, med masser af billeder, “pang” tekster, eye catchere, der stod det.
Bladet over alle blade: Fotografi.

Det var enkelt, og ved at kalde så lidt på min opmærksomhed, så fangede det mig med et samme. Jaja klart, Andy Garcia på forsiden, det hjalp da lidt 🙂

Egentlig så havde jeg lige købet et engelsk sproget fotoblad og norsk, det er ikke lige mit modersmål.

Så efter jeg havde stået og kigget lidt på det, så satte jeg det ned på plads igen. Men jeg måtte lige snuppe et billede med min iPhone (Zoom funktionen, stinker lidt), så jeg kunne finde det på nettet (fotografi.no).

Efter en times tid, så havde jeg overtalt mig selv, for der var et eller andet der kaldte på mig. Men hov, butikken havde lukket,  jeg blev helt nedtrygt, hvad gør jeg så?! Jo, jeg måtte på kiosk jagt i Oslo og til sidst, så fandt jeg det.

Som navnet antyder det “Fotografi”, så handler bladet om, ja fotografi og fotografer.

Ud over nogle reklamer, så skal jeg op på side 58, før der kommer anmeldelser af udstyr og programmer, med i billedet. Og de sidste knap 30 sider, det er så blandet udstyr, programmer, anmeldelser osv., som vi kender det fra vores danske blade.

Så jeg kunne nyde “frugten” af min blad jagt, med at sidde og læse interviews med fotografer, og lækre billeder.

Skal jeg beskrive bladet, så er der et ord der falder mig ind, så er det “Nordisk Design”.

Det er så enkelt, at det var en helt fornøjelse at sidde og læse (Norsk eller ej;)).

Med andre ord det kan klart anbefales 🙂

Jeg skal en tur i Magasin, for at se om de har det i deres blad samling, men hvis der er nogle af jer der ved om det kan købes i Danmark, så sig endelig til 🙂