Jeg har igennem de sidste tre år haft en af de første MacBook Pro med Intel og jeg har været vild med den.
Men nu tre år senere, så er bla. Photoshop , lightroom og aperture begyndt at bruge grafikkortet til at lave noget at det tunge arbejde, hvor det før har været CPU’en der gjorde det.

Jeg besluttede derfor at det var på tide at få fingerne i en ny maskin, det var egentligt ikke ønske nr. 1 på min liste, men det stod på en eller anden måde i stjerne at det skulle være nu, så der blev regnet og den blev bestilt.

Igår fik jeg den så, og som altid med Apple, så er maskinen klar til brug, jeg skulle dog lige have oprettet min profil, installeret alle mine programmer og flyttet alle mine filer over. Erfaringen siger mig at det er en dræber!!!

Men nu havde jeg hørt om deres profil overførsels assistent, så den prøvede jeg.

Det var næsten for nemt!! Jeg satte et FireWire 800 kabel imellem de to maskiner, genstartede det gamle maskine imens jeg holdte “T” tasten nede og voila, den gamle maskine var nu en ekstern harddisk som den ny maskine kunne trække profilerne og programmer fra. Så jeg valgte de profiler der skulle bruges og satte den i gang.

Det tog ca. 5 timer at flytte alt der skulle flyttes, så man måtte bare væbne sig med tålmodighed 🙂

Den kunne sjovt nok ikke overføringer af koder til de Apple programmer, som kræver at man indtaster disse.

Det gode ved at få nye udstyr, hvor stikkene ikke sidder ens, er at man bliver tvunget til at få flyttet rundt på sine kabler og ryddet op, så nu ser min arbejds plads lidt pænere ud og jeg er klar til at komme i gang med at bruge min nye maskine 🙂