Hvad skal du lørdag? Jeg elsker den slags opkald, for det betyder en ting: Der er noget i gære! :p

I onsdags var det Nicolai Brix der ringede, lørdag skulle han ud skyde bandet Terminal i hans studio samt på location, samt lavet et interview med dem. Og det manglede han lige en assistent til, det var jo lidt svært at sige nej tak til 🙂

Måske tænker i “Hvem er Terminal?”, det gjorde jeg nemlig 🙂 Terminal er et lille band fra Varde (mener jeg), som er flyttet til København for at slå igennem. Imens de har arbejdet på det, så er de kommet ind i en konkurrence for musikere på MTV-U. De vandt ikke konkurrencen, men de blev hypet så meget, at MTV-U er blevet interesseret i dem, det er da for vildt, nå man tænker over det.

Så tidligt i morges, tog jeg toget imod fyns land, han hentede både mig og bandet ved stationen. Og efter en hurtig tur i Netto så, kom vi ud til studioet.

Som noget af det første, så fik vi sat et kamera op, der kunne skyde nogle timelaps. Kameraet blevet udstyret med et 14-24mm, blænde f/11 og på blændeprioteret,  det tog et billede hvert 30 sekund, knap 600 billeder blev det til. Det bliver sjovt at se den video på en skærm, for det var godt nok sjovt at se det på en lille skærm 😉

Man kan undre sig, at nå man har en mand der har det lækre udstyr. Så var de fedeste billeder, dem der blev taget med et poloraid kamera, med en film der var for gammel 🙂 Det hænger nok lidt sammen med at, nå man skyder med et poloraid eller film kamera, så skal man sku tænke sig om, for det er x kr. hver gang man trykke på knappen. Nicolai måtte da også skyde to test skud inden han fik lyset sat op, så der var nok lys.

Det er nu lidt underligt at være ude som assistent, man man er vant til at trykke på knappen. Men jeg fik da taget en masse “Behind the scene” billeder, noget film under interviewet og et par enkelt billeder af Henrik fra bandet, de kommer på i morgen da jeg ikke har fået billederne på min maskine endnu. Og så kan man jo gå og holde øje med hvad Nicolai rendte og lavede 🙂

Til trods for at jeg havde en lidt off dag idag, så har det været ret underholdende.

Så tak til Terminal (Thorsten, Henrik og Rasmus), tre ret underholdende fyre og Nicolai for en lærerig dag 🙂

Der er lige et par skud fra min iPhone, som er taget under selve interviewet. Jeg kunne ikke bruge mit kamera, da lukkeren larmer en del og vil skære inde over deres speak.