På den sidste Creative Playhouse var vi en tur ude ved Lumby Mølle. Efter introduktionen, så var jeg en tur rundt på stedt. Det var rimeligt stort så steder var der nok af. Efter jeg havde været det meste rundt, så endte jeg oppe i toppen af møllen, ja ok næste for helt oppe måtte jeg ikke være 🙂

Jeg fandt et lille vindue, hvor der lige præcis kom nok lys ind, til at jeg kunne bruge en reflektor kunne bounce det. Se pilen på billedet for lokationen 😉

Tankerne bag dette billede, det var at Emilie var taget hen til hendes eget lille øvested. Der hvor man kun er sig selv og sine tanker.

Lyset er med vilje smide ned foran hende, så hun ikke bliver 100% oplyst, det var tanken at det skulle give en mere dæmpet stemning. Samt at fange det måde som jeg så lyset falde ind, men dette var bare på modsatte side, derfor brugte jeg en reflektor.


Ulempen ved at arbejde med så lille en lyskilde, som solen ind af et vindue. Det var at omkring middag, i sen sommeren, så flytter solen sig meget, meget hurtigt rundt. Derfor skulle vi konstant flytte lyset og Emile, vi havde ca 20 min i alt, hvor vi kunne nå at lave billedet.

Tak til Christian Bjerg, for at gemme sig i krogen (der var ikke meget plads) og holde min reflektor, han er overlegen med en Sunbounce!! 😉