Jeg oplever tit, at fotografer (det kunne være alle andre),  liiiige mangler, enten et stykke grej, eller en workshop for at “rigtigt” kunne komme igang. 

Som om, at en workshop eller “det” stykke grej, virkelig gør en foreskel på, om det bliver en succes’s eller ej, det gør det ret sjældent. Det er bare et værktøj til at gøre det endnu bedre.

Ret ofte er det bare en midlertidig stopklods. Hvis eneste formål, er at forhindre dig i at komme ud over stepperne og i gang. Enten fordi du faktisk ikke vil, eller er bange for at prøve og/eller at fejle.

 Børn holder sig aldrig tilbage. Børn holder sig aldrig tilbage.

Nej, nu siger jeg ikke, at du bare skal købe 50 meter blåt nylonreb i den nærmeste trælast, og starte med klippe klatning, uden at have taget et sikrings kursus. For det er her, det rigtige grej og viden er essentiel. Mange af os har det bare med at bygge store mure, og andre forhindringer foran os, bare for at sikre os selv, at vi IKKE gør xyz, eller kæmper for noget vi tror på.

Nu er jeg jo hverken værre eller bedre end andre, så jeg må jo nok krybe til korset og erkende, det også er noget jeg selv har oplevet, en gang eller 100. Det er bare nemmere at sige “jeg mangler lige” og så vente.

De primære årsager har været, frygten for at fejle, ikke at slå til, eller bare ikke turde være mig selv. 

Den dag du har været på den workshop, eller købt det nye stykke grej, så kommmer der bare noget nyt du mangler. 

Derfor ved jeg også godt, at det er en øvelse at turde kaste sig ud i det. Men der er ikke andet at gøre, end at kaste sig ud i det. Så det kan du lige så godt gøre NU. Så kan du altid hoppe på en workshop, eller købe grejet undevejs.