Jeg fik med nød og næppe lavet en video 🙂
Før billedet:

Resultatet:

8 kommentarer

 • Mangler bare lige teksten på billedet, og nogle eksplosioner i baggrunden 😉

 • Ja, det kunne man godt have gjort 🙂
  Men jeg var ved at flå maskine på gulvet, grunde det lorte lag.

  Er der nogle der kender til iShowU og optimering af optagelser?

 • Jeps, jeg har også tidligere bandet og svovlet over iShowU 😉 Indtil jeg fandt ud af, at man skulle sætte “Low CPU mode” til On under Capture Options. Ellers står den vist renderer filmen on-the-fly. Det har selvfølgelig den konsekvens at efter optagelsen skal den lige bruge nogle minutter til rendering af filmen, men på min MacBook Pro i5 17″ spiller det max. med denne lille indstilling.
  Men måske kender du allerede til den ??

 • Nope, den kender jeg ikke, eller jo har set den.
  Men det prøver jeg lige i aften 🙂

 • Som en lille ekstra service har jeg lille flikket et lille eksempel sammen, hvor jeg surfer rundt på din blog og derefter afspiller Brix’s nye Jaguar E video af i Vimeo. Og det klarer den faktisk ret godt – ikke noget hakken i video’en af betydning. Jeg starter video’en ca. ved 1:29 🙂
  http://vimeo.com/15983007

 • Takker det virkede 🙂

 • top lækkert Kjøller ! 🙂 og meget bedre med video’en når det ikke har noget lag.