Forlede aften der sad jeg og snakkede med en single single kvinde vi kender.

Hun havde lige som så mange andre, oprettet en profil på et større dansk dating site.

Humlen ved denne profil, var at hun ikke søgte en mand, men en kvinde og dette havde hun udtrykkeligt skrevet i profilen.

Det hindrede dog ikke en bunke mænd, i at henvendte  sig alligevel.

Hun forklarede dem pænt at hun ikke var interesseret.

Men lige meget hjalp det, for de var nemlig fotografer og de ville bare tilbyde hende at tage billeder af hende i undertøj/badetøj på stranden eller ligende.

Som fotograf så sad jeg tilbage med en dårlig smag i munden, en ting er at være proaktiv og finde folk at tage billeder af, men det her!

Hvorfor f….n sidder der folk på dating sites og jagter modeller til undertøjs shoots, det virker i mine øjne meget, meget underligt.

Er vi fotografer sunket så lavt, eller er det bare en “kontakt form” for desperate mænd, der tror at kvinder hopper på den?

Der er jo en masse af gode model/fotograf kontakt sites på nettet, og der har modellerne allerede angivet om de er interesseret i at lave den slags billeder. Følger man forskellige fora/foto sites på nettet, så er det ikke svært at finde villige modeller der er villige til at stille op.

Men det kræver tillid mellem modellen og fotografen, og jeg syntes ikke at det er særligt tillidsvækkende at kontakte folk via dating profiler på den måde, eller er det bare mig?!

Men det er jo ikke seksuelt, det er bare billeder! 😉

Da jeg havde hørt historien, så kunne jeg ikke lade være med at tænke på denne video :p

http://www.youtube.com/watch?v=QBG8RhmW_N8

2 kommentarer

  • Hvad?! Og her har jeg gået i en helt anden tro?! 🙂
    Ej det er sku da det mest underlige jeg nogensinde har hørt.. Jeg ville sku aldrig kunne finde på at lede sådan et sted.. det lyder mest af billige scoretricks eller perverse stoddere..

    Hvor useriøst.. 🙂 Men sjov lille film..

  • Lad os sigeg det sådann her.. Jeg tror ikke ligefrem de regner med at få kontant betaling hvis man kan sige det sådan! 😀 Men fed film.!!