Bilen er pakket (arkiv billede), men der var så meget grej  i den 😉

Efter at have mødt med klub kammerat Jakob Røjel ved karlslunde, så tog vi turen til fyn.

Denne gang var vi på en skole, med legeplads, fodboldbane og meget mere. Der var ca 30 mand, flest fotografer men denne gang virkede det som om at der var et godt antal modeller, da der faktisk var nogle der ikke havde noget at lave.

Der bliver hurtigt fundet sammen i nogle grupper, så det ikke bare blev “Dem man plejer”.
Jeg fik for alvor prøvet, min nye Westcott 50″ og et Elinchrome Quadra Ranger sæt som jeg låner mig til i tide og utide.

That shit rules bigtime!

Jeg fik nogle rimelige fede billeder (hvis jeg selv skal sige det), det tog lige lidt tid da jeg ikke er vand til at arbejde med sådan en stor softboks, men det var feeedt.

Det var endnu en fed tur til fyn, i en gruppe der ikke var for stor.

Til at starte med, “Tullede jeg bare rundt” og forstyrrede alle dem der var aktive med foreslag til deres billeder, du ved en af de pisse irreterrende typer :p

Men jeg kunne jeg ikke bare gå og spille dumsmart, så jeg måtte lave et eller andet bare for at sige at jeg havde været der.

Det er godt nok lækkert at der er så mange fotografer, der har lyst til at agere assistent, nå man lige mangler et eller andet som skal gøres. En stor tak til alle dem som hjalp mig, så jeg kunne lade fantasien råde og ikke skulle tænke på det praktiske, det var super fedt!

Her er lige et “behind the sceens” skud, selve billedet kommer en af dagene, da jeg lige har nogle bryllupsbilleder der skal være færdige inden.

7 kommentarer