I morgen der står den på Creativeplayhouse igen, men denne gang der er det kommer til sjælland, men se mere om det på Christian Hansens blog, det er nogle aktive fotografer fra slagelse fotoklub der fandt stedet til os, stor tak til dem 🙂 Lige pt. så er jeg på ingen måde klar til imorgen, jeg skal tideligt op og sætte af til vores nye hus, sammen med en af mine ældste og bedste venner. Først derefter så skal jeg pakke og så til Slagelse.

Denne gang bliver det nok den hidtidige største CP, der er afholdt, der kommer ca 40 personer.

Stedet ser godt ud og med mange muligheder, da jeg allerede har et par idéer i baghovedet, så det skal nok blive sjovt 😛

Lidt nyt grej skal da også med 🙂

Stærkt inspireret af Yuri Arcurs og nu også Michael Bang, så har jeg fået fingerne i en Manfrotto Neotec 685B Monopod

Og et Manfrotto 494RC2 ball head med Quick release.

Jeg ville gerne have haft fat i hele Yuris sæt, men det er ikke lige noget man kan få i København eller omegen, så det blev kun til disse to ting på denne workshop.

Jeg kommer med en anmeldelse af sættet en af dagene, da jeg allere de har brugt det i andre sammenhæng, men jeg vil lige se hvordan det fungere i model sammenhæng.

En anden ikke decideret foto ting er et par nye handsker. Egentlig så er det cykel handsker som jeg har købt til nå jeg tager mine lange ture her på cyklen og det bliver lidt koldt om hænderne. Men efter en tur igår, så er jeg ikke 100% på at de er varme nok.

Meeeeen så tænkte jeg, de er lette og der er dupper på, så jeg kan kontrollere mine gear på cyklen…..

… Kan de også bruges til at kontrollere mit kamera, for det har jeg ikke nogle handsker der kan.

Det kunne de sku, faktisk er de så gode at jeg kan styre alle knapper osv. med dem på, se det var fedt. Så nu vil jeg se om jeg kan bruge dem i real life.

Men nu gælder jeg mig bare til i morgen, hvor jeg regner med at få nogle billeder i kassen, samt hygge til den store guld medalje 🙂