Efter jeg tog på ferie, så har min blog haltet rimeligt meget. Årsagen er kort og godt for mange projekter af alle slags, der er mange folk der hiver i mig “Kan du ikke lige???”(det er ikke jeres spørgsmål jeg snakker om, men min rolle som IT-Supporter/webudvikler i min omgangskreds) og jeg kan næsten aldrig sige nej. Det har også betydet at foto101.dk s optimering har trukket aaaaalt for langt ud.

Det syntes jeg er super ærgerligt, så jeg har besluttet mig for at skære ind til benet og vælge ting fra. Bloggen er ikke en af de ting der ryger 🙂

Efter en kort inspirations snak med Christian Hansen (hvis kommentar var: “Drop bloggen, du laver for mange stavefejl”), som jeg alligevel ikke høre efter 😉

Så har jeg fået lidt inspiration til at komme i gang igen, jeg har lavet en liste over emner jeg har tabt og skal have fundet frem igen, samt nye emner (de vil ikke blive annonceret, been there done that, da jeg nogle gange taber dem).

Jeg har ingen planer om at skrive hver dag, men en tre gange om ugen, med seriøse indlæg, det skal jeg gerne nå.

Jeg håber at i bliver hængende et stykke tid endnu, til jeg er “Back On Track” 🙂

8 kommentarer

 • Indrøm det nu bare Jakob.. Du blev MEGET inspireret af mine forslag efter jeg accepterede at du ikke droppede den.. 🙂
  Er kanon du fortsætter.. 🙂 Jeg vil i de kommende uger tælle indlæg og rate dem for at komme tilbage med kontruktiv kritik…

 • Jeg vil slet ikke have din mening, den er kold, ond og grusom!! 😉

 • Ja.. Muahahaha.. 🙂

 • Bliv endelig ved, Jakob. Vi er nogle stykker, som nyder dine sporadiske indlæg 😉 Hellere få indholdsrige indlæg end en målsætning med et indlæg pr. dag, hvor halvdelen ender med at vise et tilfældet videoklip. Bevares, disse videoklip kan da give noget, men bliver ofte refereret fra et utal af foto-blogs 😉
  Meen, et dagens/ugens billede kunne jo også gøre det.

 • Da jeg er begyndt at cykle på arbejde, så har jeg ikke mit kamera med mig til hverdag.Dog få jeg lov til at låne et mindre og så må jeg se om det ikke kan være sådan et i min rygsæk 🙂

  Men jeg skal da gerne prøve med ugens billede :s

 • Jeg syntes det er kanon du melder ud at du bliver ved at lave blogog hvordan det vil være fremover, syntes det er ok med to indlæg om ugen
  bare de så er super glæder mig til at se hvad du kommeer med fremover.

 • Rart at se, at du fortsætter med bloggen. Jeg kigger jævnligt med men har ikke kommenteret før, men efter min mening er din blog helt klart blandt de bedste danske fotoblogs.
  Heller nogle få gode og indholdsrige indlæg, end en masse mere eller mindre tilfældige videoer for at opfylde et mål om mindst en post per dag.

 • Hey Kim
  Jeg er da lidt imponeret over at du placere mig så højt på listen.

  Takker mange gange 🙂