Jeg syntes kun at man ser billeder, af underskønne modeller. Der har meget træning i at stå foran et kamera. Nej, der er ikke noget i vejen med det, men jeg syntes det er ved at blive lidt ensformig. Derfor vil jeg over den næste tid, prøve at få lov til at bruge nogle af mine privat portrætter i nogle indlæg her.

Jeg laver pr. primært portrætter, og en række stills (landskaber mm.). En af dem jeg havde foran kameraet forleden, det var Allan her.

En af de ting, jeg nyder ved at tage portrætter, et er at snakke med folk undervejs. På den lille halvetime en session tager, der kan jeg nå at få rigtigt meget af vide om folk (hvis de har lyst til at fortælle noget ;)). Det er for mig et meget vigtigt aspekt, at høre hvem de er, hvad billederne skal bruges til mm..

Her var det mest for sjov, at billederne skulle bruges. Så vi fik lavet et hyggeligt shoot ud af det 🙂

Nå ja, det er billeder er nok mere for min skyld, da jeg har brugt det negative rum for at fokusere på ham.

Alle billederne på sort baggrund er tage med naturligt lys, og billedet på lys baggrund er taget med min 150 paraply.