Highspeed flashes – Fotografens “3i1”

Du købt, sådan en lille flash ting, der kan sidde på dit store fine kamera, og hvad så nu?

Faktisk kan den “lille” flash, bruges til ret store ting, og er nok et af de mest effektive værktøjer i din værktøj kasse. Med en række små tips og tricks, kan du let som ingen ting, løfte større opgaver, og hive mere lys ud af den, end du måske lige troede.

Jeg har brugt de små lys i over 6 år, gang på gang overrasker det mig, hvad jeg faktisk kan gøre med dem.

On Camera

“En hver fotograf, med respekt for sig selv, ved da at man ikke bruge flashen på kameraet!?”

– Dette er efter min mening, en af de største misforståelser jeg kender til. Den er lavet til at sidde på kameraet, og kan uden problemer bruges på kameret. Det kræver bare, at man kender til et par små ting.

Off Camera – Ledning

Fjerner du flashen fra kameraet, kan du få endnu mere interessante billeder ud af den. En ledning (gerne TTL ol. ), vil give dig endnu flere muligheder, for at fortælle interessante historier med dine billeder.

Off Camera Trådsløst

Nu bliver det først virkeligt interessant. Med en lille trådløs trigger, eller ved at trigge flasken med Infrarødt lys, kan du for alvor udfordre og udforske din speedlight.

Krydre du det, med en paraply, softboks, grid eller ligenden, kan du lave enkelte og spændende billeder.

Om workshoppen

Workshoppen tager ca. 5 timer, og vi kommer rundt om det hele. Vi starter med teori, og grundlæggende forståelse af speedlights. Der bliver rig mulighed for at lege, med egen medbragte speedlights, men jeg har også lidt med der kan lånes.

Workshoppen afholdes i Brøndby.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.