Vil du gå til foto?

Vil du blive bedre til det der fotografi? Vil du tage magten over dit kamera? Vil du lære at fokusere på billedet frem for på teknikken?

Så har du nu muligheden for at ’gå til foto’ otte tirsdags-aftener hen over vinteren.

HVAD SNAKKER DU OM?

Om du er nybegynder eller øvet, har du mulighed for at komme på et forløb, hvor du lære alt fra det fototekniske (kameraet, lysmålinger) til billedekomposition og at få et indblik, i hvad en RAW-fil er og hvad Adobe Lightroom er for noget. Men bare rolige, det er langt fra, teknik vi skal bruge al tiden på.

Samtale om fotografi og billeder er rigtigt vigtigt, og derfor er det en indbygget del af forløbet, der vil løbe over otte tirsdage.

  Tænker du over, hvad du vil med dine billeder, inden du tager dem?

Tænker du over, hvad du vil med dine billeder, inden du tager dem?

Hvergang vi mødes, vil jeg dykke ned i et nyt emne og udfordre dig med enkelte, praktiske opgaver, som vi gennemgår i fællesskab ugen efter. Her vil vi snakke om billederne, hvad er godt, hvad virker, hvad kunne gøres anderledes, osv.

Jeg har en undervisningsplan, der vil føre dig sikkert igennem forløbet. Men der er rigelig plads til snak og spørgsmål, da det er vigtigt, at du som deltager kan gå hjem hver efter hvert møde og være bare lidt klogere, end da du kom ind ad døren.

Mange sidder til dagligt på kontor. Det kan hurtigt blive til en lille historie.

ET KREATIVT STED TIL ET INTERESSANT FORLØB

Forløbet bliver afholdt i mine egene lokaler ude på Amager, hvor jeg har bunker af bøger stående standby til inspration.

HVAD KAN DU FORVENTE?

Den røde tråd er inspiration til at finde dit fotografi og din stemme. Det betyder at vi skal se på og snakke om en masse billeder, fra mange forskellige fotografer. Min erfaring er at alle har et eller andet de vil sige, vi skal bruge de otte aftner på at finde ud af hvad.

Med udgangspunkt i dit og hold deltagerens fotografi, så vil vi, alt efter behov, berører forskellige tekniske områder. Hovede målet med forløbet er at udvikle dit fotografi, dog samtidigt sørge for, at du kan bakke det op med din teknik. Det betyder at du får nogle enkelte redskaber til, hvordan du kan gøre dine billeder mere interessante og derved komponerer dine billeder hurtigere.

  Billeder fra hverdagen kommer til at fylde en del i forløbet

Billeder fra hverdagen kommer til at fylde en del i forløbet

GREJ

Du vil få klart mest ud af forløbet, hvis du har både et system kamera (et kamera du kan styre selv, skifte objektiver på mm.), men i største delen af forløbet er grejet på ingen måde i hovedsædet. Derudover er Lightroom eller ligende også en fordel, men har du en anden RAW converter, så finder vi også ud af det.

Med et lomme kamera kan en flyvetur få helt ny energi.

MØDERNE

Hver gang skal du lære noget nyt, men vi skal som sagt snakke om billeder. Det er både vores egene billeder og andre fotografers billeder.

Skulle det ske, at du misser en gang, så frygt ej, jeg skal nok sørge for at du få det hele med.Hvilket billede er bedst og hvorfor? Alt kommer an på kontekst, og det skal vi snakke om.

DET PRAKTISKE

Sted: 
Jakob Kjøller Studio på
Fuglebækvej 2 a, 1
2770 Kastrup

 

Deltagere: Max 8 deltagere (2 pladser tilbage)

Tid de følgende tirsdage aftner fra kl 17:30 – 20:00: 26/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 9/4, 16/4 2019

Pris: 4900,oo kr (Kurset kan betales over to gange, hvis der er behov for dette)

KOM MED PÅ HOLDET

Lyder det som noget for dig, så udfyld formen her, for at komme med på holdet.

Navn *
Navn