Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få adgang til en workshop

Sidste gang jeg afholdte min begynder workshop “Tag kontrollen over dit kamera, så du kan bruge det kreativt.” online optog jeg den og du kan få adgang til den.

Er du en af dem der gerne vil have mere kontrol over dit kamera, inden du tager på ferie, så er det her måske noget for dig.

Jeg har før lavet workshops, hvor jeg snakker om at brugere kameraet mere kontrolleret, du ved hvad du kan/skal rette til, hvis billedet ikke bliver som du ønsker det. Nu gør jeg det bare online, her i Corona tiderne.

Da jeg lærte at tage billeder, var det med et analog spejlrefleks kamera, hvor man skulle kunne alt og beslutte alt, inden jeg tog kameraet op til øjet.

Idag er det meget nemmere, stort set alle kamera har en “Grøn auto” setting, hvor kameraet tænker for dig, du skal bare taget billedet.

Det er selvfølgelig super fedt, at du ikke skal selv skal tænke over det tekniske men bare skyde. Dog giver det dig heller ikke altid de billeder du gerne vil have, og hvad er værre er det lære dig ikke at tænker kreativt, da du bliver underlagt kameraet.

Målet med denne lille workshop er at lære dig at bruge den del af automatikken, der gør at du har kontrollen over billedet, men samtidigt få hjælp hvis du har behov for det.

Vil du have adgang?

Alt du skal gøre er at tilmelde dig min malingliste hernede under. Derefter kommer den helt automatisk ind i din indbakke 🙂

Abonner

* skal udfyldes