Kent Hansen fra Fotodage Viborg

 Jeg har haft fornøjelsen af at være en del af et tre ugers fotoprojekt, ”Fotohistorier i hverdagen” lavet af fotograf Jakob Kjøller, i perioden 8 Maj – 23 Maj 2019

Til dagligt er jeg studerende, og har ingen spidskompetence inden for fotografering, kun min interesse og motivation for at have et kamera i hånden.

I den korte periode jeg har stiftet bekendtskab med Jakob Kjøller har jeg flyttet mit syn og interesse for billeder, fotografering og redigering meget mere end jeg havde kunne forvente.  Det skal han og de andre på holdet have stor tak for!

Det har uden tvivl været en stor opgave for Jakob Kjøller at kunne formidle og undervise samtlige kursister på blot tre uger.

Dette har han gjort til ug! Han har givet individuel feedback til alle personer på holdet, og hjulpet med at udvikle på deres styrker og svagheder.

Dette har han gjort med sådan en respekt og ydmyghed at jeg som holddeltager har været inspireret til at prøve kræfter med en vinkel af fotograferingen som jeg ellers aldrig ville have turet at deltage i.

Jeg er ikke i tvivl om at jeg har været en del af et fotoprojekt som har været ledet af en erfaren fotograf. Her har Jakob Kjøller vist sin ansvarlighed og hold sin professionelle tilgang til det faglige felt han behersker.

Han har vist evnen til at kunne formidle og kommunikerer til sit fotohold, og skabe rammerne for et socialt sammenhold.

Jeg har især lagt mærke til at han motiverer alle på holdet til at udforske deres egne grænser og hjælpe dem til at kunne se muligheder og bruge de værktøjer som de lærer under fotoprojektet.

Jakob Kjøller har været særligt kreativ for at samle holdet hver uge. Her har vi haft et web-møde online, så alle kunne deltage. Dette har jeg selv været meget stor tilhænger af, da jeg var bange for om jeg kunne være aktiv nok til at deltage i et fotoprojekt. Dette har givet mig personlig blod på tanden for at deltage i nye fotokurser eller projekter både online og under andre omstændigheder.

Jeg kan varmt anbefale Fotograf Jakob Kjøller og de kurser/projekter som han arrangerer.

Det har være en fornøjelse at være deltager, og lære nye positive sider af fotoverdenen.

Jeg ønsker alle deltagerne held og lykke i fremtiden, og ikke mindst, en stor tak til Fotograf Jakob Kjøller

Hilsen

Kent E.H. Hansen