Fotograf Jakob Kjøller

Workshops & Kurser

Workshops, Kurser og Foredrag

Udover holde foredrag og at undervise på Nikon School Nordic, afholder Jakob Kjøller løbende workshop samt 1:1 undervisning.

På nuværende tidspunkt er der følgende workshop:

Vil du gå til foto?

Vil du blive bedre til det der fotografi? Vil du tage magten over dit kamera? Vil du lære at fokusere på billedet frem for på teknikken?

Så har du nu muligheden for at ’gå til foto’ otte tirsdags-aftener hen over vinteren.

Flash On - Portræt

Portrættet er en af de ældste former for fotografi.

Men der er sket meget siden man brugte magnesiumpulver, og personen man portrætterede skulle sidde musestille imens fotografen tog billedet.

Fra RAW til JPG

På RAW til JPG viser jeg dig, hvordan du kan håndtere dine billeder på din computer, hele vejen fra import fra kameraet til hvordan du få dem hurtigst ud og videre ud i verden, hvor de kan blive vist frem. 


 
Personligt-undervisning-fotografi.jpg

Personlig undervisning

Fælles workshops er ikke for alle. Nogle gange er det mere trygt, og lærerigt, at være på ene hånd med underviseren. Andre gange er det bare noget specifikt, for dig, som du måske har behov, for at få styr på.

Dette er en af grundene, til at jeg laver 1:1 mentoring.

Det koster typisk ikke meget mere, at få 1:1 mentoring, end en stor workshop, men derimod bliver den skræddersyet til dig, og dine behov

Hold dig ikke tilbage, har du et spørgsmål, så tag fat i mig.

 

Det var pissegodt.

Det syntes de to - jeg var chauffør for og skulle køre hjem- også – og påskønnede, at det var lidt anderledes, end det vi plejer.
— Niels Majgaard, Fotoklubben Kronborg
Jeg var på Flash 2 i lørdags og det var meget inspirende. Jeg vidste ikke rigtigt hvordan jeg kunne styre lyset, men efter at være på kursus( workshop) hos Jakob, så virker det mere overskueligt og jeg har allerede købt stativ og paraply og taget en masse portrætfotos som er meget bedre end de plejer at blive😃 Jeg kan på det kraftigeste anbefale flash kursus hos jakob. Han er een mega dygtig fotograf og een hyggelig fætter.
— Kenneth Frankman
Som autodidakt fotograf har man tit tendens til at tro, at alt hvad man gør er det rigtige. Men nogen gange skal man gøre sig selv en tjeneste at tage et kursus som f.eks. det flash begynder kursus jeg lige har deltaget på hos Jakob Æbeløe Kjøller. Det er muligt at jeg har kunne tage billeder med flash før, men der med ikke sagt at alt gav mening og det er her jeg gerne vil give en thumbs up til Jakob, Theis, Henrik samt de to søde modeller, Pernille og Diana, de havde med. Idag hænger tingene sammen når jeg skyder med flash og tingene giver mening. Tak for et super kursus!
— Frank Rønsholt
Tak for i dag. Det var lige, hvad jeg havde brug for for at komme i gang med at bruge flash.
— Mogens Trolle

Har du spørgsmål eller forespørgsler, så hold dig ikke tilbage.

Navn *
Navn