Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Jeg tænker bare højt, du bestemmer selv om du vil høre med :)

#4 – Hvis du vil lave anderledes fotografi – lav dig selv om.

Dine billeder, de afspejler alt det du syntes er interessant, frustrerende og måske bare spændende. Måske syntes du, at det er det fedeste at fotografere den samme fine, blå blomst, hver dag i fem år, er vejen frem. Eller måske tager du på den ene fotorejse efter den anden, fra Island til Cuba, med en smuttur forbi Holi, men dine billeder bliver bare ikke det som du går og ledere efter. Det betyder at du nok leder det forkerte sted.

Read More
Everybody street af Cheryl Dunn

Filmen er en dokumentar med en række interviews, med og om fotograferne Boogie, Martha Cooper, Bruce Davidson, Elliot Erwitt, Jill Freedman, Bruce Gilden, Max Kozloff, Rebecca Lepkoff, Mary Ellen Mark, Jeff Mermelstein, Joel Meyerowitz, Calyton Patterson, Ricky Powell, Luc Sante,  Jamel Shabzz.

Read More
Hvordan ser jeg motiverne?

Der er ikke et enkelt klart godt råd, der som et sving med en tryllestav, kan give dig bedre billeder i kassen. Oftest når jeg ikke har brændt for et billede, selv om det kan være pænt nok, er det fordi de ikke røre noget i mig, men det ved jeg kun, fordi jeg skyder meget.

Read More
Foto Studie rundtur 2019

Det er ved at være noget tid siden at jeg fik nøglerne. Nu er jeg endnu tættere på at have gjort kontoret og Studiet færdigt. Derfor tænkte jeg at det var på tide med en lille rundtur.

Read More
Jakob Kjøller