Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Jeg tænker bare højt, du bestemmer selv om du vil høre med :)

Undskyld, må jeg låne dine muskler??

I sidste weekend, var Theis, Anastasiya, Mette Edlund Avivson og jeg, en tur i Crossfit Herning, for at lave lidt lifestyle/fitness billeder. Theis og jeg, havde længe planlagt, at vi skulle "lave noget", men hvad det var vi ikke helt klarover, før små 14 dagen inden, nå ja, måske ikke før ugen op til ;)

Efter diverse WODs (Crosfittere ved hvad det er ;)) var overstået, havde vi næsten hele stedet for os selv. På nær 4-5 guttere, der blev hængende og trænede/hyggede et par timer. Der kiggede jeg på Theis, og sagde; "Man skulle være et skarn, hvis man ikke lige fik et par billeder med af dem...".

Som sagt så gjort, 15 min. senere var jeg i gang med at skyde Per, imens han leget lidt med nogle Back Squats.

Der blev leget lidt med speedlights, og grids.

fotograf_jakob_kjoller_20131005-14-34-04_Web1.jpg
fotograf_jakob_kjoller_20131005-14-35-48-2_Web.jpg

Det næste er klart mit ynglings billede :)

fotograf_jakob_kjoller_20131005-14-35-27_Web.jpg

De andre billeder, ja, men må i vente med at se, indtil jeg kommer hjem fra efterårsferie ;)