Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Portræt og livsstils fotograf

Samling på tingene :)

Jeg har i gennem længere tid forsømt mit galleri, det er bla. sket fordi at jeg brugte to forskellige systemet. Da jeg er 95% af tiden i mit blog admin, så har jeg har valgt at basere min løsning på en wordpress løsning, og derved samle det hele i en løsning :) Der var heller ikke den store sammenhæng mellem designet på min blog og mit site, det ville jeg også ændre på.

Men lige pt. så er det et "work in progress", jeg har nogle ændringer her og der jeg skal have  lavet, samtidigt med at jeg lige skal blive tilpas i designet :)

Jeg har også række udfordringer, som jeg skulle have fikset. Det var at alle de links der peget ind på mig rundt omkring, de skulle også gerne virke. Så i går aftes blev der rodet lidt med 301 redirects (en SEO ting).