Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Portræt og livsstils fotograf

Rejse kittet - Tag aldrig afsted uden :)

Bliver jeg vækket kl 3 om natten (som om jeg sover der :)), med den besked at jeg skulle stille på et shoot om 20 min., hvad ville jeg så tage med mig? Så ville jeg gå lige ind i mit skab, og snuppe følgende:

  • En Westcott 28" softbox
  • Manfrotto 5001B  + Manfrotto 026 Lite
  • En Westscott paraply
  • Enten min Sunbounce Micro eller en 5i1 reflektor

Jojo, jeg har selvfølgelig mit D700, 24-70, SB-900 og en flash trigger med, men det ligger fast i min taske ;)

Jeg har længe brugt en Lastolite Ezybox Hotshoe 40x40 cm, det er en super lækker speedlight softbox, med et dejligt blødt lys. Men den fylder lidt meget, nå den er pakket sammen, så den er kommet ud af mit rejsekit, men ligger dog fast i min stativ taske.

Med det her lille kit, det kan jeg stort set lave alt muligt forskelligt. Egentlig så bruger jeg normalt ikke parpalyen, da jeg er mest til softbokse så er den altid mit første valg.

Det er ikke det samme, som at jeg kun bruger dette grej. Men det er ret lækkert, at kunne rejse let, og pakket sammen på ferie, så fylder det ikke meget mere, end en almindelig paraply i bagagerummet :)

Så jeg kan klart anbefale, at du få lavet dig et lille rejse kit, så står du aldrig og mangler, nå folk lige kommer rendende.