Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Portræt og livsstils fotograf

Ny foto-webbutik på nettet

activfoto.png

Idag er der åbnet et ny butik for alle os foto interesserede, det hedder activefoto.dk. Som jeg nok skal få lagt nogle penge i :p Jeg har lavet et lille kort inverview med en af folkene bag, Bjørn.

Hvem er I, og hvad er jeres baggrund?

Jeg har 20 års erfaring i fotobranchen i forskellige butikker så som f. eks. Bingo foto, Platan foto, Digitalfoto.dk. Men sidst men ikke mindst har jeg arbejdet i en butik ved navn Activ foto på Østerbro.

Hvad er jeres vision?

Fremtidsvisionerne for firmaet er at der skal laves en fysisk butik med tiden men man skal jo start et sted.

Hvorfor skal vi handle hos jer?

Når du ringer får du fat i en der har en hel del erfaring inde for faget og hvis jeg ikke lige kan svare vender jeg hurtigt tilbage. Servicen har altid betydet meget for mig og jeg vil gerne have at kunden skal føle sig velkommen også selvom der evt. skulle være et problem med varen.

Hvorfor en netbutik og ikke en "almindelig butik"?

Og ja hvorfor ikke en fysisk butik, jeg har også forsøgt at købe den jeg gerne ville have. Men da det ikke lykkes startede jeg her og når den kommer bliver der også en.

Jeg ved at de har haft en aktiv første dag, men tjek selv butikken ud og se om Bjørn kan leve op til sine løfter :)

Du kan også møde dem på facebook.

--