Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Jeg tænker bare højt, du bestemmer selv om du vil høre med :)

Nå der går penge i skidtet

Da jeg ikke altid har muligheden for at gå ud og tage billeder, så bruger jeg meget af min tid på at læse, høre og se matriale om fotografi. En af de ting jeg godt kan lide er pod/video-cast, det kan jeg se og høre nå det passer mig.

For lige at gøre det klart: Jo jeg ved godt at ting tager tid og tid er penge, så det er svært for folk at holde det kørende i deres dyrebare fritid.

Det er efter min mening helt i orden at have sponsore ol. i starten midt i eller til slut i podcasts, det samme gælder for reklamer på blogs ol..

MEN F..K HVOR ER JEG TRÆT AF AT SIDDE OG HØRE PÅ EN ELLER ANDEN GUT OG PROMOVERE HANS EGENE PRODUKTER OVER HALVDELEN AF PODCASTET.

Det er helt fint at folk, der deler ud af deres viden, vælger at lave et produkt der kan hjælpe andre, det er god forretning for alle. Men det er sgu ikke derfor at jeg hente deres podcast, læser deres blogs mm..

Da jeg høre en hel masse, samt læser og ser meget. Så oplever jeg det som et stigende problem og det har resulteret i at jeg har afmeldt en så sendt som i foregårs, jeg gad ikke høre mere om hans actions eller templates til smug mug.

Det samme gælder workshops, der er ikke noget mere nederen end at gå ind på en blog og så er der for tredie gang på en uge reklame for en eller anden workshop de lige afholder og har et par ledige pladser til.

Jeg ved ikke om det er fordi, at de er kronisk på røven eller om det bare er grådighed, jeg håber bare at det trapper lidt ned igen.

Har man brug for at reklamere for sig selv og sine produkter, så gør det til en fast del af sitet og lad være med at proppe det ned i halsen på læser/seeren/lytterne.

Vi som oboservanter betaler med vores tid, så skal der også gerne være noget der er interssant at se/læse eller høre, vil jeg se reklamer så kan jeg tænde for TV3 eller smutte ind på ekstrabladet.dk ;)

Jeg vil meget gerne høre jeres holdninger til dette!