Den 1/1-2012 kl 13:45:22, gik der en djævel i mig, jeg tog et billede, og derved, udfordrede jeg Catarina fra catarina.dk til et 365 projekt. Dog var det Anders, der pralede med at han havde lavet et 365 projekt klar til i år, og vi var nogle tøsedrenge (min egen tolkning ;)), hvis vi ikke kom i gang og det kunne jeg jo ikke have hængende på mig, så jeg måtte også i gang 

Det kan nok ikke tælles på en hånd, hvor mange gange jeg har været ved at give op undervejs. De første ca 100 dage, var jeg ikke til at skyde igennem. Men så kom jeg i tanke om, at der stadig var MANGE dage tilbage. Selv om det var en lang og sej kamp, kom jeg endelige til vejs ende.

Jo, det skal siges, alt jeg har lavet har på ingen måde været de store kunstværker. Nogle billeder har også været “sidste udkalds billeder”, bare for at der kom noget i kassen. Dog er mange af billederne, en slags billede dagbog, for hvad der lige har rørt eller påvirket mig den dag.

Hvad jeg skød med var ikke det vigtige, det der betød noget for mig, var at jeg skød billedet den gældende dag. Så billederne er skudt med alt fra en mobil, til ja, selv et Phase One 😛

Der har også været nogle teknologiske udfordringer, en ene og måske nok mest irreterrende, var da jeg opdagede at jeg havde glemt at ligge et billede op i min ferie. Der var så lige 70 + titler der skulle rettes til med den rigtige dag. Og ja, det arbejder jeg stadig med… Så husk at alliere dig med en kalender, hvor du kan se hvilken dag på året der er, og tjek op på dagene, mindst en gang om måneden….

For mit vedkommende, er det nok den største udfordring jeg til dd. har givet mig selv. Ja, selv større end at bygge hus. Hvorfor? Jo, det ligger jo lige til at opgive. Udfordringen ligger i ikke at give op.

Hvad med dig, var det ikke noget for dig at prøve??

Billedet i starten var det første billede, og billedet her er det sidste billede. Det er nok det eneste billede, jeg realt har planlagt, side en gang i sommers. Jeg skulle jo slutte hvor jeg startede 🙂

Tags: , ,

Categorised in:

This post was written by jakob