Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Jeg tænker bare højt, du bestemmer selv om du vil høre med :)

Lysdiagrammer - Giver det mening?

Da jeg var en lille dreng, der var jeg ham, der altid skilte ting af for at samle dem igen. Fair nok, nogle ting, de blev måske ikke helt så gode igen, men hvad det skal jo prøves ;) Det er måske derfor, at jeg ikke går så meget op i Exifs og detaljerede diagrammer, for jeg følger dem ikke så tit selv. Men der er mange der efterspørger dem, så jeg prøver at huske det hver gang jeg ligger et nyt billede op.

Mine spørgsmål til dig derude er:

  1. Giver det mening?

  2. Kan de bruges til noget, er der den informationer på dem, der skal være?

Det vil give mig et værktøj, der gør at jeg bliver bedre til få lavet dem, så det giver mening i sidste ende.

På forhånd tak :)

Rembrandt.jpg
20110928-17-37-32-Edit.jpg

Til at lave dette lysdiagram, der har jeg brugt dette online program: http://www.professionalsnapshots.com/PhotoDiagram/

Det er rimeligt simpelt, man kan desværre bare ikke lige gemme det som et billede, man skal tage et skærmbillede.