Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Jeg tænker bare højt, du bestemmer selv om du vil høre med :)

Kritik og censur

Jeg er fotograf, jeg blogger og ligger billeder på nettet. Det giver både ris (nogle gange tæsk) og ros, det høre med til spillet og det er det man blive bedre af :) Ligeledes så giver jeg også ris og ros, nogle gange hårdere end andre. Generelt så bør man give pæn og saglig kritik. Men igen, det er det man vokser af, faktisk nok mere af ris end rosen.

Men generelt hvis man er synlig på nettet, om det er blog, forummer eller ligende, så er man synlig og vil blive kommenteret, igen godt og dårligt.

Kan du se hvor jeg er vil hen?? :)

Det er super nedern, så få en dårlig kommentar. Men som Michael Bang havde stående på sin blog i lang tid: "Hvis alle er vilde med det du laver, så er det ikke godt nok", eller som Nicolai Brix ville sige "Hvis de ikke kan lide.. Så kan de lad være med at se på det!"

Personligt så vil jeg også hellere have en kommentar, end at noget går uanfægtet hen. Jeg kan så vælge at sige "Fuck dig spade! Du forstår dig ikke på kunst" eller "Ok, du har sku nok ret!". Nogle gange laver man bare noget lort, og ser sig blind på det, been there done that ;)

Der jeg mister tråden, det er nå folk sletter kommentaren, elle banner en fra de steder hvor man kan kommentere. Det er jo op til folk, om de vil rette sig efter det, eller lade være. Men de kan da i det mindste stå ved det, og så kontakte en og sige "Hør her mester!!!".

Men bare slette, blokke og lade som ingenting, det er da lidt kujonagtigt ?!

At folk kommentere, viser faktisk bare at de har en holdning til det man laver og ikke er ligeglad!

Som i nok kan gætte, så har jeg lige oplevet at blive slettet og blokket, uden en kommentar om det. Og jeg ved at jeg ikke er den eneste, som har været ude for det, af den gældende fotograf/blogger.

Men husk på en ting, man bliver ikke bedre at af slette kommentare/indlæg, man skjuler bare at andre ikke er enige med en selv!

Vi lever i den frie verden og bryster os af pressefrihed, men  at en presse fotograf/blogger (Du ved hvem du er!) selv censurere folk, det æder da lidt af troværdigheden!?

Det var bare lige en weekende kommentar, som jeg har tænkt over i et par dage :)

HUSK og vær åben for kritik, for hvis 80% ikke kan lide det du laver, så er det nok lidt galt ;)