Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Jeg tænker bare højt, du bestemmer selv om du vil høre med :)

Hygge dag i Widewoods studio :)

Rene-bang-igang.jpg

Endnu en dag er gået, men dagen i dag stod på foto101.dk hygge møde, sådan en "Hvem er hvem dage". Hvor vi nørdede og hyggede til den store guld medalje :)

Stor tak til Nicolai Brix, Kristian og Widewood studio, for at ligge et mindre plads af et studio til, det var super lækkert.

JAK8468.jpg
Fra-modellens-syn.jpg

Desværre så meldte to af modellerne afbud i sidste øjeblik, men Charlotte hun tog det i stiv arm og stillede op for alle, kun udkonkurreret af en Schefer ved navn Misha.

Det skal du have en stor tak for :D

En anden lille sjov ting var da var noget forandret ved Charlotte til foreskel fra, den sidste workshop med Creativeplayhouse sidste worshop. Efter Charlotte om med en lidt underlig kommentar om hendes blå øjene, som jeg ikke rigtigt forstod, så viste det sig at hun havde brugt brune kontakt linser i lang tid. Se det var den lille detalje som jeg ikke kunne sætte fingeren på, men det hele gav lige pludselig mening!

Charlotte.jpg
Charlotte-Closeup.jpg

Jeg have pakket tasken, med nogle af de ting, som jeg ikke bruger i det daglige, nå jeg er ude og skyde.

Både mit fisheye og min lens-baby var med :) Dog fik jeg lige en kommentar om at Nicolai havde bandlyst mit fisheye, og det er det er vist rigtigt nok, men hvad jeg lystre ikke rigtigt.

Ud over en masse snik snak, så var jeg også ude på at lave lidt anderledes skud, bare fordi jeg kan :p

TitTit.jpg
Omvendt-Charlotte.jpg
Carlotte-LensBaby.jpg

Det virkede generel som om at, folk havde en god og hyggelig dag, det havde jeg i hvertifælde, tak til alle deltagerene :)