Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Jeg tænker bare højt, du bestemmer selv om du vil høre med :)

Dansk eller Engelsk, hvad er vejen frem?

Jeg har over det seneste år, set flere og flere danske foto blogs, dukke op på engelsk. Da en af de store danske fotobloggere Michael Bang, her i sommeren, relancerede sit site. Havde han lavet en engelsk sproget udgave af sin blog, ja han har en dansk udgave, men tror kun det er et spørgsmål om tid...

Egentlig så kom det ikke som den store overrakelse, for det er jo nemmere at nå bredt ud, hvis man skriver og snakker på engelsk, og det er jo det de fleste bloggere ønsker :)

Det er ikke for at lange ud efter nogle, men jeg kan da ikke andet, end at syntes det er lidt ærgeligt, at man opbygger en blog, med dertilhørende læsere. Bare for at dreje nøgle om, det er set før (du ved hvem du er!!), og det er nok ikke sidste gang, det sker.

Men anyways, tilbage til emnet.

Jeg har ingen problemer, med at læse og forstå engelsk. Dog syntes jeg at det er ærgeligt, at det ikke er ordentlig information på dansk.

Jeg ved godt, at det er op til den enkelte. Men hvad syntes i, skal vi har i Danmark blogge på engelsk eller dansk?

Er der overhovedet, et markede for danske blogs?

Vil i ikke gerne dele denne side, da jeg godt kunne tænke mig rigtig mange svar på dette spørgsmål :)