Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Portræt og livsstils fotograf

Boom og Beauty Dish til Speedlight

Dish.jpg

For et par måneder siden, så jeg i en video fra Squeeze the LIME en Beauty Dish til speedlight og da jeg ikke havde set sådan en før, så gik jagten ind, for sådan en måtte jeg have :) Efter lidt søgen på nettet så faldt jeg over denne Walimex Beauty Dish på 41cm. Den løste jo lige den problem stilling jeg havde. Så den blev købt men det var så også det, for der manglede et eller andet, da et almindeligt stativ, bare ikke rigtigt gjordet det for mig.

Dish

Så kom jeg i tanke om at jeg havde set en Boom fra Interfit, mere præcist en Interfit Combi Boom Stand hos Midwest Photo Exchange.

Boom1

Og da jeg ikke lige kunne finde en tilsvarende i danmark, så blev den købt hos Midwest, og mindre end en uge senere, så fik jeg den ind af døren :)

En af de smarte ting ved denne boom, er at den kan pakkes sammen og skubbes ind i sig selv. Så den ikke fylder særligt meget og man har altid det hele med, hvis man bare husker stativet.Boom2

Skal jeg komme med et kritik punkt, så er det at den skal strammes en del for at holde boomen ude, nå jeg har en Beauty Dish på den.

En ting man skal huske er en sandsæk, ellers så få man nok et problem hvis man skal bruge Boomens fulde længde.

Jeg lavede et par hurtige test skud den dag, da jeg fik Boomen.

Det første er min den store, med hans elskede DS. Beauty Dishen er placeret oven over ham og så er der en hurtig speedlight fra venstre.

Xander-Boom

Det andet billede var er et macro billede af nogle bær, hvor jeg også skød oppe fra og ned. Det er taget med en Nikon 105 mm Macro.

Baer

Kigger man godt efter, så kan man se Beauty Dishen i et af bærrne:)

Efter nogle at have leget med lyset på den sidste Sunbounceontur tur, så er jeg overbevist om at det her sæt nok skal blive interssant og sjovt at lege med. Så jeg glæder mig til at komme ud igen og skyde noget mere det udstyret :)