Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Jeg tænker bare højt, du bestemmer selv om du vil høre med :)

Blog og så videre

Efter jeg tog på ferie, så har min blog haltet rimeligt meget. Årsagen er kort og godt for mange projekter af alle slags, der er mange folk der hiver i mig "Kan du ikke lige???"(det er ikke jeres spørgsmål jeg snakker om, men min rolle som IT-Supporter/webudvikler i min omgangskreds) og jeg kan næsten aldrig sige nej. Det har også betydet at foto101.dk s optimering har trukket aaaaalt for langt ud.

Det syntes jeg er super ærgerligt, så jeg har besluttet mig for at skære ind til benet og vælge ting fra. Bloggen er ikke en af de ting der ryger :)

Efter en kort inspirations snak med Christian Hansen (hvis kommentar var: "Drop bloggen, du laver for mange stavefejl"), som jeg alligevel ikke høre efter ;)

Så har jeg fået lidt inspiration til at komme i gang igen, jeg har lavet en liste over emner jeg har tabt og skal have fundet frem igen, samt nye emner (de vil ikke blive annonceret, been there done that, da jeg nogle gange taber dem).

Jeg har ingen planer om at skrive hver dag, men en tre gange om ugen, med seriøse indlæg, det skal jeg gerne nå.

Jeg håber at i bliver hængende et stykke tid endnu, til jeg er "Back On Track" :)