Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Jeg tænker bare højt, du bestemmer selv om du vil høre med :)

Billeder fra Creative Playhouse 2.2

Long overdue så har jeg fået lavet de sidste billeder fra CP2.2, så de må jo hellere en tur forbi bloggen ;)

På alle billederne, pånær det af Peter på sin motorcykel, der er brugt en 50" WestScott (jeg kommer med et indlæg om den i nær fremtid), en Elinchrom Quadra Ranger lampe, en 30" Ezybox som kicker.

Nu arbejde jeg kun med to modeller den dag Aneta Czopor og Pernille Pølle Buch (Peter er fotograf, så han tæller ikke ;)). De var begge super tålmodige og det er lækkert, nå fotografen, bliver ved ind til det rigtige billeder er i kassen :) Stort Tak til dem.

På dette billede, der kommer lyset fra Kamera venstre, der bliver brugt en Sunbounce til at kaste lidt lys ind på indersiden af maskinens front. Det har fået lidt burn tool og vignette.

CreativePlayhouse-2-2.jpg
 
CreativePlayhouse-2-2-2.jpg
CreativePlayhouse-2-2-3.jpg

Her er lyset lige foran modellen, på kameraets højre side. Der er en kicker på Peters ansigt, da han er lidt uden for lyset. Der er smidt en tekstur på billedet i Photoshop og vingette. Her er lyset til venstre for modellen, på kameraets højre side. Der er en kicker på Peters fødder og ben. Der er smidt en tekstur på billedet i Photoshop og vingette.

CreativePlayhouse-2-2-4.jpg

Her havde jeg 30" softboks og en reflektor foran maskinen. Der er lagt tekstur + vingette på.

Lyset siger næsten sig selv ;) og så har jeg sået lidt græs via layer masks i photoshop, det er jo city Golf ;)

CreativePlayhouse-2-2-5.jpg
CreativePlayhouse-2-2-6.jpg

Peter kunne generelt godt lide af få lidt tæsk :)

Rå bybilleder skal næsten have et Sin City look :)

Pernille er slet ikke den bitch, jeg udstiller hende som og som du kan se her, så var Peter den besværlige model. Så vi overvejede lidt om hun faktisk skulle have lov til at knalde ham en ;)

20100828-15-16-29.jpg

Men igen en stor tak til modellerne og de andre fotografer der ville være mine assistenter under shootsene, det er super fedt!

Se den lille video Mr. Danishland.dk har lavet :)

FotoJakob Kjøller2 Comments